zondag 1 januari 2017

Wat mag ik je in het nieuwe jaar wensen?Wat betekent dat voor jou precies, zo'n gelukkig nieuw jaar? En die beste wensen, wat versta jij daaronder?

Voor mij geen grote voornemens in 2017. Ik wens mezelf gewoon een bewust jaar toe. Ik weet nu al dat het er eentje met grote hoogtes en diepe laagtes zal worden. We gaan dit jaar trouwen, qua hoogtepunt kan dat wel tellen, denk ik. Maar we weten ook al dat dit wellicht het laatste jaar van ons mama wordt, en dat doet me nu al heel veel verdriet.

Het wordt dus een vreemd jaar, een jaar waarin ik mezelf vooral niet voorbij wil rennen. Een jaar waarin ik de tijd neem voor de dingen die ik belangrijk vind. Ik ga proberen het mezelf niet te moeilijk te maken, me niet teveel druk op te laten leggen. Ik hoef niet per se alle ballen in de lucht te houden, er mag er al eens eentje vallen, en weet je, ik ga hem nog laten liggen ook. Hoop ik. Want dat wens ik mezelf vooral toe: dat ik wat minder ga doen wat er van mij verwacht wordt, of wat ik dénk dat er van mij verwacht wordt. Ik denk namelijk nogal snel dat er iets van mij verwacht wordt.

Laten we dit jaar vooral goed voor onszelf zorgen, én voor de mensen om ons heen. Daar kan de wereld alleen maar warmer van worden. Gelukkig nieuwjaar!

Heb jij goede voornemens voor het nieuwe jaar? Wat mag ik jou wensen?

1 opmerking:

 1. Hallo,

  Heeft u dringend een lening nodig? lenen in dit bedrijf is een dynamische kans in het leven, wij bieden een lening tegen 2% tarief, neem contact met ons op via dit e-mailadres; {fred_foldvik2013@outlook.com} en in God hebben we vertrouwen omdat we goed zijn in het verstrekken van leningen aan mensen die ernaar streven; en we vertragen de transactie niet altijd hebben we altijd bij onze klanten aandacht in de tijd, en we geven ze ook de beste prioriteit die ze allemaal nodig hebben of willen van ons, we bieden zakelijke leningen, autoleningen, overheidsleningen en om rekeningen te betalen, indien geïnteresseerd kom terug om nu uw eigen lening aan te vragen, {fred_foldvik2013@outlook.com}

  LENING AANVRAAGFORMULIER INVULLEN EN RETOURZENDEN.

  (1) Volledige naam:
  (2):
  (3) Adres:
  (4) Provincie:
  (5) GECENSUREERD:
  (6) Burgerlijke staat:
  (7) Volgende verwanten:
  (8) Beroep:
  (9) Mobiel nummer:
  (10) Huidige positie in plaats van werk:
  (11) Maandelijks inkomen:
  (12) Benodigde lening:
  (13) Leentijd:
  (14) Doel van de lening:
  (15) Hebt u al eerder toegepast ?:
  (16) Begrijpt u Engels ?:

  Naam: Fred Foldvik
  Bedrijfse-mailadres: fred_foldvik2013@outlook.com

  Beste wensen

  De heer Fred Foldvik / MD /

  BeantwoordenVerwijderen