maandag 16 januari 2017

Het ja-woord!


Op zaterdag 14 januari 2017 zei ik "Ja" tegen mijnheer Tijdvoorietsanders. We trouwden sneller dan verwacht zodat mijn mama er nog bij kon zijn en hadden dan ook weinig tijd voor de organisatie. Het gemeentehuis en een etentje met naaste familie en getuigen, kleinschalig, maar meer hoefde het voor ons niet te zijn.

Ik trok donderdag nog snel met de trein naar Leuven, en vond er "the dress". Niet helemaal duurzaam, vrees ik, maar wel bij een kleine boetiek - en dus niet bij een keten. De schoenen zijn Belgisch. De handtas was nog van mijn oma. Het bontje is uiteraard nep en mocht ik lenen van een vriendin. Jaja, something old, something new, something borrowed, en wat was er dan something blue, vraag je je af? Dàt is dan weer mijn geheimpje!

In de zomer vieren we ons huwelijk met onze vrienden, en dat wordt als je het mij vraagt een heuse eco-fuif. Nu mijnheer nog overtuigen, ik hou jullie op de hoogte!

De confetti op de grond en op het pak van mijnheer is overigens van Kudzu, gemaakt van composteerbaar papier en met bloemzaadjes binnenin!

Hebben jullie tips voor een duurzaam feest? Laat het me zeker weten in een reactie!

2 opmerkingen:

  1. Proficiat met je trouw!
    Zelf heb ik niet meteen tips, maar ik vermoed dat er online wel wat te vinden is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel, Cindy! Ik vrees dat er online een overvloed aan ideeën te vinden zijn. Dat wordt een serieuze zoektocht! :-)

    BeantwoordenVerwijderen