woensdag 15 februari 2017

Weekmenu #7 en een klein moment van stress


Hebben jullie het ook gemerkt? Het lijkt wel lente! Ik zag vandaag de eerste vlinder van het jaar en stelde mijn weekmenu in de zon op. Jammer dat jullie de vogeltjes er niet bij kunnen horen!

Het was hier op het vlak van weekmenu's nogal voorspelbaar de voorbije weken. Ik voelde me niet echt in staat om te gaan experimenteren of zelfs gewoon lang in de keuken te staan. Maar dat ga ik vanaf nu toch een beetje goed proberen te maken. Ik kijk nu al uit naar de Sticky Chicken van zaterdag en de Wushi van zondag. Hopelijk verdienen ze een plaats in onze succesrecepten!

Ik bereid me ook al stilaan voor op een nieuwe editie van Dagen Zonder Vlees, maar daar vertel ik binnenkort meer over. Nu ligt de focus op mijn allereerste lezing ooit! De stress sluipt er stilaan in, maar ik kijk er zo naar uit! Wil jij graag minder afval in huis maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Ben je benieuwd naar tips en tricks? Of wil je gewoon graag weten hoe ik het allemaal aanpak? Kom dan morgen luisteren bij Content in Leuven! Schrijf je snel in, er zijn nog maar een paar plaatsjes vrij! Spannend!!!


2 opmerkingen:

  1. Zo spannend, een lezing geven! Ik kan niet komen luisteren, maar ik zal voor je duimen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, dankjewel, Saar! Het was spannend, maar wel heel leuk. Hopelijk snel meer van dat! :-)

    BeantwoordenVerwijderen