zondag 12 maart 2017

Ik werd helemaal vrolijk van deze adresjes!Vrijdagmiddag ging ik in Leuven op zoek naar een cadeau voor mijn schoonzusje. We hebben ongeveer dezelfde principes, ik weet dat zij het ook belangrijk vindt dat spullen een duurzaam kantje hebben. Ik vind het dus heel fijn om voor haar een geschenkje te kiezen. En nog beter, ik ontdekte op mijn zoektocht twee nieuwe adresjes waar ik vrolijk van werd! Het ene kan je al zien op de foto hierboven, binnenkort opent er een nieuwe boetiek in de Mechelsestraat, Tenue Préférée, zoals je op de etalage kan lezen wordt het een winkeltje vol eerlijke mode. Ik werd er zo vrolijk van dat ik er een foto van nam!En toen had ik Harvest Club in de Dirk Boutslaan nog niet gezien! Het werd me al eens aangeraden toen ik de post over duurzame adressen in Leuven schreef. Maar zelf was ik er dus nog nooit geweest. Wat een gezellig winkeltje is me dat zeg! Met een kleine selectie voor kinderen, maar voorts vooral toegespitst op vrouwen. Ik zag veel kleur, zachte stoffen, Veja sneakers en natuurlijke verzorgingsproducten van het Belgische merk Cime. Ik koos voor een olie van dat laatste merk en schoonzus liet me ondertussen al weten dat het een toppertje is. Harvest Club heeft ook een leuke selectie juwelen én luchtzuiverende plantjes! Alle producten in de winkel worden gekozen op basis van de volgende principes: Fairtrade, GOTS (global organic textile standard), recycle, handmade of small scale production, kan je op hun website lezen. En laten dat nu precies de principes zijn die schoonzus en ik ook in het hart dragen. Mij zien ze snel nog een keertje terug bij Harvest Club!


Ik schreef deze blogpost omdat ik enthousiast ben over de nieuwe duurzame plekken in Leuven, ik werd niet gecontacteerd om deze adresjes aan te prijzen!

De foto van de etalage van Harvest Club haalde ik van hun facebook-pagina.

4 opmerkingen:

 1. Heerlijk als je zo van die adresjes dichtbij kan vinden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, he! En dan nog die vroege lente erbij, ik kan er weer even tegenaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha, je had 'm intussen ook al gevonden :) :) Ik ben echt benieuwd naar die Tenue Préférée. Bij Harvest Club passeer ik dikwijls, allez langs buiten, ben er nog niet durven binnenstappen. Schrik voor de portemonnee want het ziet er ZO leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ik dan meestal doe, is tijdens de solden eens binnenspringen. Zo is de kans groter dat je wat budgetvriendelijks op de kop kan tikken én je kan meteen ook eens piepen bij de nieuwe collectie. Ik koop sowieso niet veel nieuwe kledij, dus als ik dan echt iets moois zie dan durf ik er wel eens wat meer aan uitgeven :-)

  BeantwoordenVerwijderen