donderdag 16 maart 2017

Weekmenu #11 en daar is de lente!Weinig tijd om te koken deze week, want de zon roept! De tuin ontluikt en de moestuin wordt stilaan tot leven gewekt. De bieslook heeft de winter in elk geval overleefd (zie dat toefje groen op foto twee). Ik plantte enkele weken geleden al wat voorjaarbloeiers in een houten bak, toen begon het te regenen en hield het precies niet meer op. Maar kijk nu! Hopelijk doet onze notelaar even hard zijn best, hij verloor wat dode takken tijdens de herfst en ik ben bang dat hij een beetje ziek is. Ik zou het vreselijk vinden mochten we van deze kranige opa afscheid moeten nemen (volgens de overlevering is hij minstens zo oud als ons huis, bouwjaar ergens in de jaren '30). Ik ging naar de markt in mijn nieuwe t-shirtje van Armed Angels (gekocht bij Supergoods in Mechelen) en kwam terug met de ingrediƫnten voor een rode kool-salade. Het recept vind je dit weekend op de blog!

Met mijn excuses voor de belachelijk vrolijke toon van dit bericht, maar ik leef elk jaar weer op bij de eerste echte zonnestralen (dat komt door mijn Spaanse roots, denk ik). Wat vind jij heerlijk aan de lente?


2 opmerkingen:

 1. Ik word ook altijd vrolijk van de eerste zon! En om dan de eerste knopjes aan de struiken te zien, de krokussen... Ah, genieten!
  (leuke shirt trouwens, Armed Angels is echt zo'n zalig merk ^^)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he, zo een zalig gevoel! En bedankt voor het compliment :-)

   Verwijderen